Jdi na obsah Jdi na menu

Richard Marx vydá v září novou desku a za pár dní zahraje v Praze

27. 8. 2022

richard-marx.jpgRichard Marx (foto - zdroj: facebook.com)

Počátkem února uběhly dva roky od okamžiku, kdy americký zpěvák Richard Marx vydal své poslední album „Limitless”. V loňském roce se fanoušci dočkali rozsáhlé výběrové desky „Stories To Tell: Greatest Hits And More” a letos v září přibyde do jeho diskografie další položka. Půjde o studiovou nahrávku pojmenovanou „Songwriter”.

Richard Marx - Songwriter
© BMG

Kolekce dvaceti písní vyjde 30. září a v České republice bude k dispozici díky distribuci labelu Warner Music. Ze třinácté řadové desky tohoto rodáka z Chicaga jsou známé již dvě skladby. Pilotním singlem se stal chytlavý song „Same Heartbreak Different Day” a druhou ukázkou byla „One Day Longer”. Obě písně si můžete poslechnout pod článkem.

Pokud vás čerstvé songy potěšily, jistě si je rádi poslechnete i naživo. Možnost budete mít hodně brzy. Osmapadesátiletý zpěvák a autor legendárních hitů „Right Here Waiting”, „Hazard” nebo „Now & Forever” se poprvé představí v České republice. Jeho vystoupení je naplánováno na úterý 30. srpna do Divadla Hybernia. Poslední vstupenky na tento akustický koncert můžete zakoupit v síti Ticket Live.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc