Jdi na obsah Jdi na menu

Robbie Williams vydal novou desku, k její koupi zve povedeným songem The Impossible

18. 2. 2019

robbie-williams_2017.jpgRobbie Williams (foto - zdroj: Live Nation)

Svatý Valentýn není jen dnem zamilovaných, ale pro rok 2019 i dnem, kdy Robbie Williams představil dlouho avizované album rarit a nikdy nevydaných písní s názvem „Under The Radar Volume 3”.

Kolekci čtrnácti (respektive šestnácti) skladeb vydal britský zpěvák opětovně na své náklady a je k mání pouze na jeho webu. O to víc se tedy musí starat o její propagaci a fanouškům se pravidelně připomínat.

Jen den po vydání desky tak zveřejnil klip k songu „The Impossible”. Díky tomu, že Robbie Williams v těchto týdnech tráví hodně času v Americe a připravuje se na rezidentní koncerty v Las Vegas, nechal ke zmiňované písni vzniknout animovaný videoklip. A je třeba říct, že to výsledku vůbec neublížilo. „The Impossible” je na první poslech líbivý popový song bez větších výkyvů, který (logicky) graduje refrénem. Na druhou stranu je třeba dodat, že nejde o žádný hit do rádií. V éteru by skladba prostě jen prošuměla, v konceptu sbírky rarit však patří k tomu lepšímu.

Dodejme, že každý, kdo si nahrávku „Under The Radar Volume 3” v některém z dostupných formátů zakoupí, postupuje do speciální soutěže, kterou Robbie Williams vyhlásil. Pod klipem k písni přidáváme další video, v němž zpěvák svoji novinku rozbaluje. Ani tentokrát nechybí jeho suchý britský humor.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc