Jdi na obsah Jdi na menu

Sebastian zveřejnil působivý artový videoklip k baladě Hledám

27. 9. 2022

sebastian.jpgSebastian Navrátil (foto - zdroj: festivaly.eu)

Sebastian Navrátil pokračuje v brouzdání v jiných hudebních vodách, a po slabším květnovém singlu „Tvý jméno” přichází s velmi povedenou novinkou. Píseň „Hledám” totiž začíná jako příjemná pianová balada, zejména v refrénu ale překvapí pulzujícím beatem. Zpěvák v ní vypráví o vztahu a pomíjivosti světa.

„Skladba ‚Hledám’ vznikla na začátku února tohoto roku. V Liberci byly ještě poslední zbytky sněhu a já nostalgicky vzpomínal na prožitá léta, na to, jak se všichni a všechno kolem nás mění, vzpomínal jsem taky na období, kdy jsem se naposledy cítil v klidu a bezpečí,” přibližuje autor svůj nejnovější počin a dodává: „Někdy se totiž ženeme za štěstím, které vidíme okolo nás, na internetu, v televizi, a neustále hledáme vysněný ideál. Ovšem co když nestačí jen hledat? Co když je potřeba pro to udělat víc? Začít u sebe a ke svému štěstí se probojovat?”

Tklivou atmosféru songu podtrhuje doprovodný klip. Ten sice není výpravný, zato velmi nápaditý. Postaral se o něj kytarista Navrátilova bandu Jakub Mahdal. Ve zpomalených záběrech působivě zobrazuje všechny členy formace a jednu dívku při hraní na nástroje nebo rozbíjení lahví. Dominantním prvkem se stávají černá a bílá barva, které se objevují ve formě prachu, mlhy, peří nebo i jakéhosi slizu. Výsledkem je vydařené umělecké dílo.

Text - zdroj: musicserver.cz//David Böhm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář