Jdi na obsah Jdi na menu

Shakira a Jennifer Lopez ovládly skvělým vystoupením Super Bowl

5. 2. 2020

shakira_jennifer-lopez.jpgShakira & Jennifer Lopez (foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Shakira a Jennifer Lopez předvedly na nejprestižnější sportovní akci ve Spojených státech dechberoucí show. Jejich energická pocta latinské hudbě zvedla fanoušky na stadionu ze sedaček.

Přitom letošní volba interpretek byla celkem překvapivá. Ne ani tak ve smyslu latinskoamerických rytmů jako spíše v tom, že snad poprvé se dostalo rovnoměrné pozornosti dvěma účinkujícím. Dosud šlo o jednu hlavní hvězdu a k ní se připojilo několik hostů. Zpěvačky si však více než čtrnácti minutový časový limit rozdělily pěkně rovnoměrně.

Shakira celou show odstartovala dnes už docela zapomenutým singlem „She Wolf” a předvedla několik svých ikonických pohybů. Celkově vystřídala hned několik podob - od drsné rockerky přes královnu břišních tanců až k divoké taneční cha-cha party.

Co Shakira skvěle rozjela, Jennifer Lopez posunula ještě asi o třídu výš. Její energický nástup ani trochu nedával znát, že umělkyně letos oslaví už jednapadesáté narozeniny. Kolem tyče se svíjela jak čilá dvacítka. Zde se dozajista projevila zkušenost při tvorbě filmu „Hustlers”, který měl loni v Americe slušný tržební rekord. Jennifer Lopez dále předvedla jedny s nejlepších verzí svých velkých hitů - „Waiting For Tonight”, „Get Right” a hlavně „Let's Get Loud”. Posléze vše završilo společné křepčení obou dam při tónech „Waka Waka”.

Tolik valící se energie v sériích neuvěřitelně rychlých pohybů dělá z tohoto vystoupení jednu z nejvydařenějších show minimálně za celou dekádu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Tomáš Navrátil