Jdi na obsah Jdi na menu

Sharon Van Etten zpívá o svém synovi v songu Never Gonna Change

20. 10. 2022

sharon-van-etten.jpgSharon Van Etten (foto - zdroj: facebook.com)

Sharon Van Etten se chystá vydat deluxe edici svého květnového alba „We've Been Going About This All Wrong”. Původní tracklist na ní doplní dvě před nedávnem zveřejněné písně („Porta” a „Used To It”) a dvě čerstvé novinky - „When I Die” a „Never Gonna Change”. Celý komplet bude k mání 11. listopadu.

Poslední ze zmíněných bonusových skladeb před pár dny umělkyně vypustila jako předzvěst desky. Posluchači si zde mohou užít pomalé vlnění syntezátorů, které se stupňuje až do jakési hymnické úrovně. Text je především o zvládání depresí a úzkosti uprostřed izolace, v obecnější rovině pak o vyrovnávání se s obavami, jež má člověk v průběhu dospívání, a akceptaci vlastních chyb, které jsou stálou součástí identity každého z nás.

V jednoduchém, ale emotivním songu se autorčin hlas bolestivě prohlubuje, když popisuje změny, kterými procházel její dnes pětiletý syn, když vyrůstal. Byl to navíc právě on, kdo byl během nahrávání posledního alba neustále přítomen ve studiu.

„Chci, aby věděl, že jsem na něj myslela,” okomentovala novinku Sharon Van Etten. „Doufám, že až bude dost starý na to, aby slyšel písničky a četl mezi řádky, bude vědět, že jsem pro něj vždy dělala první poslední. Poselství je ale určeno i lidem, kteří to cítí stejně.”

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář