Jdi na obsah Jdi na menu

Sigrid a Bring Me The Horizon dávají ve společné písni naději

27. 4. 2022

sigrid_2018.jpgSigrid (foto: Suki Dhanda)

Oliver Sykes, respektive jeho kapela Bring Me The Horizon, jde ze spolupráce do spolupráce. Společně s Edem Sheeranem odpálili letošní Brit Awards metalcorovou verzí jeho hitu „Bad Habits”, posléze si Oliver Sykes zazpíval v „maybe” s Machine Gun Kellym či ve „Fallout” Masked Wolfa. Spolupráce se Sigrid ale překvapila určitě i fanoušky s tou nejotevřenější myslí. Naštěstí se jejich společný song „Bad Life” povedl.

Norská muzikantka mírný ústup z vod electropopu ukázala už na minulém singlu „It Gets Dark”, a tak nová, klavírně-kytarová balada zas až takovým šokem není. Oliver Sykes, který je společně s kolegou ze skupiny Jordanem Fishem autorem původní verze skladby, se tentokrát vokálně ukáznil a pouze zpívá, neřve. Jeho hlas jde s tím Sigridiným skvěle dohromady a poselství písně, že „je to jen blbý den, ne celý život”, dokážou skvěle prodat. Působivý videoklip natočili na jeden záběr a stačil jim k tomu jen zbytek domu, rozbité auto a hodně vody.

Sigrid už 6. května vydá svou druhou desku „How To Let Go” a hlavně se 5. června v rámci svého turné zastaví v pražském klubu Roxy.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek