Jdi na obsah Jdi na menu

Sima Martausová láká vánočním videoklipem na nové album

6. 12. 2020

sima-martausova_2018.jpgSima Martausová (foto: Maruška Jeňová)

Ani Sima Martausová během pandemie nelenila a pustila se do tvorby nové studiové desky. Balíček třinácti písní se dvěma bonusy dostal název „Oslobodená” a vyjde ještě před Vánocemi. Jeden ze zmíněných bonusů, song „Tancujú zvony”, zpěvačka nyní prezentuje i pomocí klipu.

Skladba sice vznikla už před třemi lety během turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu, svého dokončení se však dočkala až nyní. „Keďže náš nový album vychádza v zimnom období pred Vianocami, povedali sme si, že ako bonus zaradíme aj jednu vianočnú pieseň. Pôvodne sme ju s kapelou nahrali v štúdiu, neskôr sme do spolupráce prizvali Symfonický orchester Slovenského rozhlasu a dievčatá zo zboru Sro,” vysvětlila Sima Martausová.

Právě ona složila milou a pohodovou hudbu a napsala i laskavý text. Aranže pro orchestr rozepsal Adrián Harvan a dirigentskou taktovku v ruce pevně držel ostřílený Adrián Kokoš. Moc příjemným zpestřením jsou i videa, která zpěvačce posílali její fanoušci. Sice se nedostalo na všechny příspěvky, ale delší sekvence jednotlivých záběrů jsou určitě ku prospěchu věci.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík