Jdi na obsah Jdi na menu

Skupina OneRepublic natočila poutavé video k singlu Wild Life

16. 11. 2020

008---onerepublic.jpgOneRepublic (foto: Angelika Špicarová)

OneRepublic pracují v současné době na nových písních. Tu první s názvem „Wild Life” představili v podobě lyric videa už na konci září. V říjnu následovala filmová verze a nyní parta v čele s Ryanem Tedderem přichází s plnohodnotným klipem.

Skladba trochu trpí tím, že je součástí soundtracku k filmu „Clouds” z distribuce Disney+. Celkem originální text oslavuje přírodu a také se melancholicky zamýšlí nad životem. To je ale asi tak všechno, co se dá o singlu říct. Hitmakeři z Colorada splnili svůj standard - kvalitní zvuk, popový beat, ovšem nic navíc. Nutno však podotknout, že svou roli filmového podkresu splňuje „Wild Life” dokonale. A jako uklidňující hudba na dlouhé podzimní večery se dá rovněž doporučit.

Videoklip, který se spíše podobá dokumentu Davida Attenborougha, kapela natáčela v Olympijském národním parku v západní části státu Washington. Režisér Christian Lamb nechává kameru proplouvat mezi krásami přírodní rezervace, kde se dva téměř éteričtí tanečníci svíjejí do rytmu hudby. „Bylo štěstí, že jsme našli takové talenty, jako jsou Matthew a Courtney. Byli jin a jang celého videa,” chválí hlavní aktéry Christian Lamb.

Text - zdroj: musicserver.cz/Filip Vahala