Jdi na obsah Jdi na menu

Skupina Pekař zveřejnila povedený videoklip k písni Dokonalej

3. 7. 2023

pekar.jpgPekař (foto: Angelika Špicarová)

Kapela Pekař představila třetí singl z aktuální desky „La utopica Bohemica”. Pro svůj nový videoklip vybrala ze svého čtvrtého studiového alba, které vyšlo v únoru tohoto roku, skladbu nesoucí název „Dokonalej”.

„Když jsem skládal tuto píseň, myslel jsem na všechny své kamarády, a i na to, jak se nám všem změnil život za těch pár let. Někdy okolo jedné ráno a druhé láhve vína mě napadlo, že to, co každá žena hledá, je vlastně dokonalý muž. A taky se ho z něj snaží vytvořit,” říká Pekař, vlastním jménem Petr Toms (rozený Štolba).

Do titulní role vybrali muže, jenž už má před kamerou velké zkušenosti. „S Karlem Kašákem, který se na hlavní roli více než hodil, jsme se potkali vloni na festivalu Přehrady. Navíc už delší dobu plánujeme nějaký adventní koncert a obdarování dárky dětí z dětských domovů. Sám Karel má jako osoba velice silný příběh a budu rád, když nám pomůže nejen jako herec v klipu, ale i jako člověk, který nás v našem adventním počínání nasměruje správným směrem.”

K dalším aktérům zpěvák dodává: „V klipu vystupují samozřejmě i dámy, jimž velice děkuji. Hlavní mrchu (manželku) si zahrála Monika Kolková. Karel Kašák není však jediným Karlem, který ve videu hraje. I my máme, po vzoru filmu ‚Účastníci zájezdu’, dva Karly. Tím druhým je syn našeho basáka Romana Pospíšila. Je to kluk šikovná a neustále se smál. Když se řeklo akce začal hned brečet jako profík. Myslím si, že má celou hereckou kariéru ještě před sebou.”

Vizuál se natáčel v nádherném domě v Jesenici u Prahy a to díky Lucii Pilařové a jejím pragueaparments4u.com, která celý objekt zapůjčila pro potřeby kapely. Režie se ujal talentovaný Honza Frýba (FW Films) se svým týmem. Videoklip není nijak zaměřen proti ženám, ani nemá vynášet do nebes muže, co doma občas pomůžou. Celkově jde o obraz společnosti, v níž se občas přetočí životní role a někdy to skončí bohužel právě tak jako v tomto klipu.

Text - zdroj: rockandpop.eu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář