Jdi na obsah Jdi na menu

Slash oznámil celosvětově streamovaný koncert z Bostonu

1. 4. 2022

006---slash-featuring-myles-kennedy-and-the-conspirators.jpgSlash ft. Myles Kennedy and The Conspirators (foto: Angelika Špicarová)

Slash a jeho parta objíždějí Spojené státy s novým albem „4”, chtějí však dát příležitost fanouškům po celém světě, aby si koncert také vychutnali. V pátek 15. dubna od devíti hodin večer našeho času proto budou vysílat event s názvem „Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators - Live From Boston”.

Profesionálně nasnímaný koncertní set o jedenadvaceti skladbách vznikl letos v březnu v Bostonu a skvěle zachycuje nespoutanou energii, kterou tahle skupina má. Jeho páteř tvoří nová deska, dojde ale i na celou řadu starších písní. Stream bude vysílán exkluzivně na platformě Veeps.com, přičemž vstupenky jsou již ke koupi. Po skončení vysílání bude záznam k dispozici dalších 48 hodin v podobě video-on-demand.

Čerstvě byl zveřejněn také další singl z kolekce, dobře známá skladba „April Fool”. Poslechnout si ji můžete i v podobě živě natočeného videa ze Studio 60. Jedná se o totéž vystoupení, které už jsme měli možnost vidět v rámci streamu při příležitosti vydání alba.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jiří V. Matýsek