Jdi na obsah Jdi na menu

Slash představil další povedenou skladbu z chystaného alba

8. 12. 2021

006---slash-featuring-myles-kennedy-and-the-conspirators.jpgSlash ft. Myles Kennedy and The Conspirators (foto: Angelika Špicarová)

Legendární kytarista Slash zveřejnil nový singl „Fill My World”. Klasický hardrockový dloubák ve středním tempu s sebou nese atmosféru naděje, skrývá hřejivé paprsky slunce a obsahuje nezaměnitelné riffy mistra oblých kytar.

Novinka vyjde 11. února 2022 prostřednictvím Gibson Records ve spolupráci s BMG. Album „4” je celkově pátou sólovou deskou Slashe, a čtvrtou se sestavou zahrnující Mylese Kennedyho (zpěv), Brenta Fitze (bicí), Todda Kernse (baskytara a zpěv) a Franka Sidorise (kytara a zpěv).

„Naše nové album je maximálně spontánní. A tím se odlišuje od předchozích nahrávek. Žádná velká věda, mnoho věcí bylo natočeno live, případné chybičky v záznamu zůstaly, protože při jamu se takové věci stávají. Prostě jsme hráli autenticky, jak sami nejlépe dovedeme,” uvedl Slash, který musel nedávno řešit nepříjemnost v podobě covidové nákazy v sestavě The Conspirators. Na startu turné, které kapela zahájí 8. února v americkém Portlandu, však budou všichni muzikanti opět fit a připraveni.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz