Jdi na obsah Jdi na menu

Slovenská kapela Peha hlásí návrat se zpěvačkou Karmen Pál-Baláž

6. 7. 2018

peha_karmen-pal-balaz_2018.jpgPeha a Karmen Pál-Baláž (foto - zdroj: facebook.com)

Další ročník SuperStar skončil teprve před pár týdny vítězstvím Terezy Maškové. Jednou z účastnic závěrečného superfinále byla i Karmen Pál-Baláž. A právě ta bude stát za mikrofonem formace Peha, která byla roky spjata s porotkyní zatím posledního ročníku talentové soutěže Katarínou Knechtovou.

O prešovské skupině Peha nebylo téměř deset let slyšet. To by se však mělo nyní změnit. Kapela s novou zpěvačkou hodlá koncertovat i nahrávat. První společné kroky udělají už 28. července na Morava Music Festu.

„Comback Pehy byl zcela neplánovaný,” vysvětluje někdejší i současný manažer formace Petr Tureček. Ten se nedávno potkal po dlouhé době s bubeníkem Martinem Migašem, naťukli téma comebacku, ale až se zhlédnutím jednoho z castingů SuperStar, kde vystoupila právě Karmen Pál-Baláž, bylo rozhodnuto. „Když jsem ji slyšel, hned mi bylo jasné, že její barva hlasu by byla pro Pehu to pravé. Nakonec slovo dalo slovo a teď můžeme po několika společných zkouškách s radostí oznámit, že Pehu obnovujeme,” dodává Petr Tureček. Nadšená je i samotná zpěvačka. „Je to pro mě velká čest s Pehou zpívat. Vždycky jsem ji měla ráda a navíc hraje stejnou muziku, jakou poslouchám.”

Tak uvidíme, jestli se k hitům „Spomaľ”, „Za Tebou” nebo „Deň medzi neděľou a pondeľkom” přidá nějaký nástupce.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík