Jdi na obsah Jdi na menu

Slovenský zpěvák Pavol Habera představil po letech novou písničku

15. 7. 2023

pavol-habera_votvirak_2017.jpgPavol Habera (foto - zdroj: helpmusic.cz)

Pavol Habera v posledních letech vydává zhruba jednu novou skladbu za čtyři roky. Většinou je to při příležitosti, kdy Team vyráží na turné. Nyní, když jde do kin film „Nikdy neříkej nikdy”, k němu složil závěrečnou píseň „Všetko sa môže stať”, kterou nahrál i v anglické verzi s názvem „Sorry”. Slovenský text tradičně dodal Haberův dvorní textař Daniel Hevier.

Song je navíc součástí projektu, na němž Pavol Habera spolu s producentem Jurajem Tatárem pracuje už tři roky. Má jít o symfonické album s vánoční tematikou, které by mělo navázat na veleúspěšnou desku „Svet lásku má”. Sám protagonista však v této chvíli neví, kdy nahrávka vyjde.

S tím, jak se letitý porotce SuperStar vůbec nežene do tvorby nových písní, dá si na každé z nich opravdu záležet. A všechny tři, co vyšly během posledních více než deseti let mají velký hitový potenciál, silnou melodickou linku a povedený text. Ten aktuální autoři napsali až poté, co viděli konečnou verzi filmu, jenž zanedlouho poputuje do kin. Kromě Terezy Kostkové v něm pod režisérskou taktovkou Braňa Mišíka hrají i Tomáš Maštalír, Lenka Krobotová, Marek Majeský, Ondřej Sokol, Jana Kovalčiková a další.

Hlavní postavu Naďu ztvárnila zmiňovaná Tereza Kostková, která dostala příležitost zahrát si i v klipu, jehož režie se ujal Adrian Kutný.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář