Jdi na obsah Jdi na menu

Steel Panther avizují novou desku provokativním videoklipem

17. 10. 2022

steel-panther.jpgSteel Panther (foto - zdroj: facebook.com)

Steel Panther před pár dny ohlásili náhradu za baskytaristu Lexxiho Foxxe a na řadě je vydání nového alba. Nahrávky „On The Prowl” se dočkáme 24. února příštího roku a kapela z ní představila singl s názvem „Never Too Late (To Get Some Pussy Tonight)”.

„Lidi se nás roky ptají na rady do života, na rady o lásce a na to, jak být šťastný. Tenhle song je připomínkou toho, že se nikdy nesmíte vzdávat, že máte následovat své srdce, plnit si své sny, překonávat výzvy, mířit na nejvyšší mety a další možná klišé. Zkrátka, myslíme si, že nikdy není pozdě na to si vrznout,” říká bubeník Stix Zadinia.

Jeho novým rytmickým parťákem je jistý Spyder, chlapík, který s frontmanem Michaelem Starrem a kytaristou Satchelem v minulosti působil v jejich Van Halen tribute bandu. Na Lexxiho však hned tak zapomenuto nebude.

„Toho nelze nahradit,” tvrdí frontman Michael Starr. „To je jako byste chtěli nahradit Davida Lee Rotha. To prostě nejde. Musíte najít někoho, kdo vás umí rozesmát, kdo se umí pohybovat jako před čtyřiceti lety, skákat po pódiu a kdo ví, co si na sebe obléct. A nejen to. Většina lidí si myslí, že muzika Steel Panther je snadná, ale opak je pravdou. Satchel je úžasný skladatel a hudba, kterou dělá, není jednoduchá na zahrání, takže musíte umět válet na baskytaru, musíte umět zpívat a musíte umět mluvit s publikem. Je toho dost a je těžké najít někoho, kdo tohle všechno zvládne.”

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář