Jdi na obsah Jdi na menu

Sum 41 v novém klipu rozjíždějí svou poslední párty v Las Vegas

4. 4. 2024

sum-41.jpgSum 41 rockforpeople.cz)

Sum 41 před nějakým časem oznámili, že na hudební scéně končí. Loučí se ale opravdu ambiciózně s albem „Heaven :x: Hell”, které před pár dny vyšlo. Navíc představili videoklip k singlu „Dopamine”, který vás zavede na párty v Las Vegas.

Deska „Heaven :x: Hell” je rozdělena na dvě části, z nichž „Heaven” obsahuje deset pop punkových songů sršících neutuchající energií, zatímco „Hell” se skládá z deseti heavy metalových skladeb s palčivými sóly a thrashujícími riffy. Inovativní zvuk a fascinující hudební dovednosti na pomezí popu, punku a metalu dokazují, že Sum 41 jsou 27 let od založení skupiny opravdovými průkopníky a stále stojí na špici. A tam se podle nich má skončit.

„Miluji Sum 41, čeho jsme dosáhli a co jsme spolu vydrželi. Tak bych se chtěl rozloučit,” říká zpěvák Deryck Whibley. „Tolikrát jsme se mohli rozejít. Z nějakého důvodu jsme to nikdy nevzdali, na což jsem hrdý. Teď je ten správný čas toho všeho nechat. Vkládám veškerou svou energii do toho, co je před námi. Tohle bude největší turné v našich životech a já z něj chci udělat také to nejlepší.”

Doplňte si dopamin novým klipem, projděte se po Las Vegas Strip, ztraťte se v nekonečném množství hotelů a sledujte, jak se osoba, kterou milujete, provdá za imitátora Elvise.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář