Jdi na obsah Jdi na menu

Sum 41 v novém videu absolvují šílený let s kytaristou The Offspring

18. 12. 2023

sum-41.jpgSum 41 rockforpeople.cz)

Sum 41 se loučí. Jejich příznivci však zatím nemusejí smutnit, protože populární parta se ještě nějakou dobu loučit plánuje. Na příští rok chystá album „Heaven :x: Hell”, jež bude obsahovat dvacet skladeb na dvou discích. Zatímco část „Heaven” je punková, ta druhá „Hell” je metalového rázu. Právě na ní se nachází i singl „Rise Up”, který je na poměry kapely hodně heavy. Punkové jádro a s tím spojená zběsilost ovšem zůstávají.

Zběsilý je také klip Johna Ashera. Ukazuje hodně divoký let, během kterého si muzikanti zahráli třeba na křídle letadla. Malé cameo si střihl i kytarista Noodles z The Offspring se skvělou rolí pilota začátečníka. Video i píseň rozhodně stojí za pozornost.

Sum 41 i The Offspring vystoupí na Rock for People, jenž se bude konat tradičně v Hradci Králové, a to od 12. do 15. června 2024. Parta kolem Derycka Whibleyho si letos zahrála v Brně a loni si vyzkoušela půdu právě na hradeckém festivalu. Příští rok by se mělo jednat o jejich poslední českou zastávku, a tedy velkou rozlučku s našimi fanoušky.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář