Jdi na obsah Jdi na menu

Sunrise Avenue představili hitový song I Help You Hate Me

24. 8. 2017

sunrise-avenue_2017.jpgSunrise Avenue (foto - zdroj: facebook.com)

Finská kapela Sunrise Avenue slaví již patnáct let úspěšné existence. I když například v České republice nepatří mezi ty nejpopulárnější, v sousedním Německu a Rakousku prodává statisíce singlů i desek a její koncerty jsou měsíce dopředu beznadějně vyprodány. Je tak logické, že čtveřice ve svých hudebních aktivitách nepolevuje a začátkem října vydá novinku pojmenovanou „Heartbreak Century”.

Titul bude k dispozici nejen digitálně, ale i ve čtyřech fyzických formátech. Standardní CD doplní i dvoudisková deluxe verze s bonusy, vinyl a speciální limitovaný fan box. Ten bude obsahovat dvoudiskovou deluxe verzi s bonusovými songy, další CD s šesti doposud nevydanými akustickými skladbami, více než dvoumetrovou vlajku, podepsanou fotografii a sérii trsátek.

Na toto vše Sunrise Avenue aktuálně upozorňují singlem „I Help You Hate Me”, s nímž opětovně potvrzují, že jejich frontman Samu Haber prostě umí psát hitové písně. I když má song pomalejší rozjezd a nepříliš výrazný vizuál, jde o zatraceně chytlavou pop rockovou skladbu, která vyvolává dobrou náladu a přiměje k podupávání do rytmu. A takových není nikdy dost.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc