Jdi na obsah Jdi na menu

Sunset Trail slaví patnáct let na scéně klipem k singlu Burial

11. 12. 2022

sunset_trail.jpgSunset Trail (foto - zdroj: monstermusic.cz)

Sunset Trail jsou tu s námi už dekádu a půl. Výročí si připomněli nejen trojicí koncertů v Praze, Brně a Olomouci, ale také videoklipem k energické skladbě „Burial”. Ta byla vydána jako samostatný singl, na následovníka alba „Reflections” si však budeme muset ještě chvíli počkat.

Novinku, která vyšla po několikaleté odmlce, kapela nahrávala ve spolupráci s Dalimilem Huškem v DS studiu, o mix a mastering se postaral David Spilka. „Píseň pojednává o boji s vnitřními démony, kteří nás svazují. Od problémů se nesmí odcházet, ale musí se jim čelit. Z textu vychází i klip, který vznikl pod taktovkou Martina Vaňka. Postavu démona ztvárnila herečka Štěpánka Romová, která mimo jiné působí i v Národním divadle v Brně,” uvedli k propracovanému videu muzikanti.

Typickou směs křičených slok a melodických refrénů postavených na šťavnatých riffech, doprovázejí působivé obrazy. Kombinují se zde záběry na vystoupení skupiny v prázdné hale se záběry, na kterých onen vnitřní démon provádí jakýsi obřad. Posledním prvkem snímku jsou scény, v nichž se frontman Jakub Sigmund symbolicky vyvazuje z problémů, které jej tížily.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jiří V. Matýsek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář