Jdi na obsah Jdi na menu

Suzi Quatro připravuje na březen vydání nového alba

5. 3. 2019

suzi-quatro.jpgSuzi Quatro (foto - zdroj: suziquatro.com)

„Do důchodu se chystám až tehdy, kdy vejdu na pódium, zavrtím pr*elí, a bude ticho,” prohlásila Suzi Quatro v jednom z rozhovorů. To, že tato doba je v nedohlednu, stvrdí 29. března, kdy spatří světlo světa její nová deska „No Control”. Americká muzikantka ji představí i na turné, které nemine ani Českou republiku a Slovensko.

Suzi Quatro - No Control

Jedenáctka písní je z většiny výsledkem spolupráce Suzi a jejího syna z prvního manželství Richarda Tuckeyho. „Během toho překrásného léta 2018 jsme sedávali venku, u sebe akustickou basu, kytaru, appku na nahrávání a spoustu papírů. Házeli jsme nápady jeden za druhým,” popsala rockerka zrod alba.

Kolekci „No Control” Suzi Quatro už od února podporuje vydatným koncertováním. Tuzemské příznivce potěší, že mezi zastávkami její šňůry jsou i dvě slovenská a jedno české město. Mezi 22. a 24. březnem hudebnice vystoupí postupně v Trenčíně (Športová hala), Bratislavě (Istropolis) a Olomouci (Clarion Congress Hotel).

Tracklist nahrávky „No Control” je následující: „No Soul/No Control”, „Going Home”, „Strings”, „Love Isn't Fair”, „Macho Man”, „Easy Pickings”, „Bass Line”, „Don't Do Me Wrong”, „Heavy Duty”, „I Can Teach You To Fly”, „Going Down Blues”.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Věžník