Jdi na obsah Jdi na menu

Švédská popová hvězda Tove Lo si v Borderline hraje na Duu Lipu

13. 3. 2023

tove-lo.jpgTove Lo (foto - zdroj: musicbar.cz)

Tove Lo v říjnu minulého roku vydala povedené album „Dirt Femme” a nedávno do světa vyslala nový singl „Borderline”. Píseň však pochází už z roku 2020, kdy ji zpěvačka složila společně s kolegyní Duou Lipou.

Prý to byla úplně první skladba, již daly dámy dohromady. Z nahrávací session vzešel třeba i song „Cool” z alba „Future Nostalgia”. Po poslechu „Borderline” je ale jasné, proč si ji švédská provokatérka nechala k vydání až na později. Zvukově je totiž tak podobná hudbě slavnější kolegyně a naopak tak odlišná od zbytku desky „Dirt Femme”, že by na nahrávce neseděla. Jako samostatný singl je však skvělá, tematicky se nese v intencích její předchozí tvorby, nyní zpívá o hranicích lásky.

Doprovodný videoklip, v němž Tove Lo unese obživlý panák používaný při crash testech, načež se ona do něj nechtěně zamiluje, funguje jako samostatný příběh. Pro fanoušky je ovšem připraveno překvapení, pro které je třeba znát její předchozí video k hitu „No One Dies From Love”.

Výrazně mainstreamovější zvuk písně, než nabízí běžná tvorba Tove Lo, se určitě podílel i na tom, že s ní vystoupila za oceánem v show Jimmyho Kimmela.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář