Jdi na obsah Jdi na menu

Synové členů slavných rockových skupin založili novou kapelu

16. 12. 2020

suspect208.jpgSuspect208 (foto - zdroj: facebook.com)

Hvězdní rockeři z kapel jako Guns N' Roses nebo Stone Temple Pilots již mají v synech své následovníky. Ti se letos rozhodli založit novou skupinu. Jmenuje se Suspect208 a hrají v ní Noah Weiland (syn Scotta Weilanda známého ze Stone Temple Pilots nebo Velvet Revolver), Tye Trujillo (syn Roberta z Metallicy), London Hudson (syn Slashe z Guns N' Roses) a kytarista Niko Tsangaris, který jako jediný nenese tíhu očekávání.

Přestože jde o mladé muzikanty, nejedná se o jejich první hudební zkušenosti. Například Tye Trujillo, patnáctiletý benjamínek kapely, již stihl zaskakovat při severoamerickém turné Korn za jejich basáka Reginalda Arvizua, Niko Tsangaris a London Hudson zase působili ve formaci Classless Act, která loni v kalifornském Palladiu otvírala show právě pro Slashe.

Skupina se prozatím předvedla se dvěma singly. V písni „Long Awaited” jsou cítit vlivy Velvet Revolver. Naopak novinka „All Black” z tempa lehce ubírá a pohybuje se na hraně rocku a popu. Vznikl k ní také videoklip z produkce Sunburst Films, který se natáčel v kalifornském klubu The Viper Room. Zda bude po dvou skladbách následovat celé album, prozatím není jisté.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Kocáb