Jdi na obsah Jdi na menu

Talentovaná Aiko zveřejnila povedený klip k songu Instincts

24. 1. 2023

aiko.jpgAiko (foto - zdroj: facebook.com)

Zpěvačka Aiko představila videoklip k písni „Instincts”, který vypráví o tom, jak důležité je důvěřovat svému přirozenému instinktu. Natáčela ho v prostorách kostela Gabriel Loci pod taktovkou Ondřeje Urbance.

„V posledních letech jsem se naučila naslouchat své intuici. Spoustu věcí dělám, protože je tak cítím, a nechci to zakřiknout, ale zatím mi všechno vyšlo. Časem vidím, že mé rozhodnutí mělo smysl a bylo správné, všechno do sebe hezky zapadne,” komentuje poselství novinky muzikantka, která je zároveň autorkou textu.

„Nevěsta u oltáře cítí, že její rozhodnutí nebylo správné a uteče. Následně pak lze pozorovat, jak hledá sebe sama a cítí se dobře jen ve vlastní společnosti,” říká o příběhu klipu Aiko.

O hudbu se postaral britský producent Steven Ansell z Blood Red Shoes, se kterým umělkyně dlouhodobě spolupracuje. „Inspirovali jsme se beatem od Garyho Glittera z písně ‚Rock 'n' Roll’, který můžeme slyšet ve spoustě skladeb jako například ‚Black Skinhead’ od Kanyeho Westa,” dodává Aiko.

Text - zdroj: ireport.cz/Andrea Štipčáková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář