Jdi na obsah Jdi na menu

Taylor Swift natočila svůdný videoklip k songu Lavender Haze

31. 1. 2023

taylor-swift.jpgTaylor Swift (foto - zdroj: facebook.com)

Taylor Swift se s každým albem lepší a její vizuály nepřestávají překvapovat. Před několika dny zveřejnila video k písni „Lavender Haze”, které se směle zařadí mezi její nejlepší klipy. Singl pochází z desky „Midnights” a rozhodně patří k těm, co si člověk rád poslechne vícekrát po sobě.

Ve snímku je spousta levandulové a fialové barvy. Taylor Swift tančí ve fialové cloně, má na sobě fialový péřový kabát a estetika se nachází někde uprostřed snění a svůdnosti. A taky se tu mihne herec Laith Ashley.

Ale pěkně od začátku. Videoklip se vyznačuje klasickou swiftovskou metaforou. Umělkyni nad hlavou visí šedý mrak, zatímco zpívá o svém milém. Pak zažehne sirku, která září jak jinak než levandulovým plamínkem, a následně se pustí do tance.

Nebyla by to Taylor Swift, aby do klipu neschovala zase pár hádanek. Někteří fanoušci poukazují na to, že levandule je spojována s queer komunitou, kterou interpretka podporuje. Někdo si zase všimne, že kapr koi plující vesmírem může poukazovat na kytaru, na níž hrála během turné „Speak Now”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář