Jdi na obsah Jdi na menu

Tereza Balonová startuje novou éru svižným singlem Kdo jsme byli

18. 7. 2023

tereza_balonova.jpgTereza Balonová (foto - zdroj: Universal Music)

Loňská albová prvotina Terezy Balonové „Půlnoc” bude mít v září svého nástupce. Jak naznačil už koncert v pražské Malostranské besedě, půjde o živelnější počin. Dokazuje to také novinka „Kdo jsme byli”, kterou pomáhá rozhýbat i zpěvaččina dvoučlenná kapela. Interpretka píseň opět nahrála s Martinem Ledvinou.

I přes změnu zvuku si hudba Terezy Balonové ponechává osobní texty a přesvědčivý, silný zpěv. Onen hudební podkres však mohl být trochu barvitější.

Doprovodný klip je velmi jednoduchý, protagonistka v něm spolu se skupinou pouze odehraje song a vystřídá čtyři outfity. Na konci skladby však zazní diváky odzpívaná část před refrénem, což funguje jako příjemné zpestření.

„Vždy jsem si přála, aby nejen texty, ale i zvuk mých písniček odrážel pomyslnou realitu okolního světa. Života, který je kolem mě a který momentálně žiju. Prostě současnost. Zvuky ulice, kavárny, klubů. Ale i ticho a intimitu přírody, jež ráda vyhledávám. Myslím, že se nám to s Martinem Ledvinou podařilo,” říká Tereza Balonová. O tom, zda se jí to povedlo na celé desce, se budeme moci přesvědčit již 1. září, kdy kolekce nazvaná „Lampiony” spatří světlo světa.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Böhm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář