Jdi na obsah Jdi na menu

Tereza Kerndlová natočila optimismem nasáklý klip k písni Jméno

16. 9. 2020

tereza-kerndlova_lubos-kulisek.jpgTereza Kerndlová a Luboš Kulíšek (foto - zdroj: archiv Terezy Kerndlové)

Po velkém úspěchu loňského singlu s Kalim „Ve frontě na sny” se Tereza Kerndlová připomíná další vydařenou skladbou. Novinka „Jméno” je neskrývanou oslavou lásky na celý život.

„Ten pocit, kdy najde jeden druhého a svůj vztah zpečetí vlastním slibem a touží dojít až na konec společné cesty životem, je nádherný,” vysvětluje Tereza Kerndlová. Text napsal její manžel René Mayer a klip vznikal v brněnské vile Tugendhat. Po zpěvaččině boku se představil její kamarád, youtuber Luboš Kulíšek.

„Song se narodil ve španělské Marbelle, když jsem byla dobrovolně i nedobrovolně uvězněna se svým mužem na 110 dní. Měla jsem pro vás přichystaný jiný singl, ale opravdovost této skladby bohužel nebo bohudík odsunula ostatní písně na druhou kolej. Je až neuvěřitelné, že všechny páry, jež se v tomto videoklipu objevují, jsou skutečné, a tak se nejedná o žádný komparz,” pochvaluje si interpretka.

Příjemná popová nahrávka potěší hlavně romantické duše. Optimistické pojetí vizuálu zase ocení ti, kteří se v dnešní době místo všudypřítomné mediální hysterie raději zásobují radostí a pozitivní energií.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek