Jdi na obsah Jdi na menu

Tereza Mašková tančí v novém videoklipu s Markem Lamborou

6. 11. 2022

tereza-maskova.jpgTereza Mašková (foto - zdroj: archiv Terezy Maškové)

Tereza Mašková vydala v říjnu svoji druhou studiovou desku „Svět je málo růžový”. Do světa ji doprovodil singl „Náš příběh”, kam si přizvala Marka Lamboru. Propletly se nejenom jejich hlasy, ale díky romanticky laděnému klipu i jejich těla.

„Tato skladba je v podstatě příběh a rozhovor mezi mužem a ženou, proto mi přišlo přirozené, že by to měl být duet. Když jsem přemýšlela, koho oslovit, jediný, kdo mi tam dokonale pasoval, byl Marek,” vzpomíná zpěvačka, která je spoluautorkou textu a hudby. Jedná se o jeden z první trojice songů, které vznikly na první session s Václavem Hoidekrem, producentem a spoluautorem desky.

Tereza Mašková se od vidění znala s Markem Lamborou díky show „Tvoje tvář má známý hlas”. Jeho jméno ji napadlo, když šla jednou běhat. „Terezka mi zavolala a vybalila na mě, že má takovou písničku a že by byla ráda, kdybych to zpíval s ní. Překvapilo mě to, pamatuji si, že moje první reakce byla otázka, zda ví, že jsem v první řadě herec, ne zpěvák; na což ona odpověděla, že to samozřejmě ví, ale trvala na svém,” dodává se smíchem Marek Lambora.

Po spolupráci ve studiu se dvojice setkala i před kamerami, na tanečním parketu. Klip, jenž natočil a režíroval Jakub Mahdal, je založen na scénickém tanci s choreografií Anny Šitnerové. Vypráví příběh, kterým si projdou snad všechny páry.

„Naše choreografie je metaforou rozhovoru muže a ženy - je v ní drama i něžnost, láska i nenávist - všechny ty dobré i špatné věci, které patří ke vztahům,” vysvětluje interpretka s nezaměnitelnou barvou hlasu i vlasů.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář