Jdi na obsah Jdi na menu

The Atavists zveřejnili video k povedené skladbě Prettier Than You

2. 12. 2022

the-atavists.jpgThe Atavists (foto: Angelika Špicarová)

The Atavists vydávají 16. prosince nové album „Prettier Than You”. Stejnojmennou píseň si však můžete poslechnout už nyní. Jedná se o třetí singl z připravované desky.

Skladba vás vystřelí do kytarových sedmdesátek. Doprovází ji videoklip, jehož kamery a střihu se chopil baskytarista Hugo Trkal. „Snad u každého našeho klipu říkám, že je to jako sen v horečce. A řeknu to i tentokrát. Jsme v naší zkušebně, ale na naše nástroje nehrajeme my, ale pětice dívek. Najednou nehrají na kytary, ale na zeleninu a pečivo. Za nimi se promítá pelmel psychedelických animací a záběry z pořadu Kolotoč,” komentuje frontman skupiny a autor songu Adam Krofian.

A jak řekl, tak se i stalo. Ve snímku tedy neuvidíte členy nadějné hradecké formace, ale fiktivní pardubickou dívčí kapelu Broskvičky, kterou ztvárnila parta mladých hereček kolem Anny Řehůřkové. A když už tam místo nástrojů a mikrofonů byly potraviny, tak proč je nakonec nesníst, že?

The Atavists potvrzují svůj standard, jak hudební, tak vizuální. Opět vás posadí do kosmické lodě a odvezou do lepší a bláznivější retro minulosti, která byla nasáklá svobodou, hnutím hippies a určitou dávkou špinavosti.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář