Jdi na obsah Jdi na menu

The Horrors zveřejnili novou skladbu I See You

28. 2. 2014

the-horrors-2014.jpgThe Horrors (foto - zdroj: hitthefloor.com)

Britská formace The Horrors zveřejnila novou skladbu "I See You", ke které představila i lyric video. Jde o první zveřejněnou píseň z jejich očekávaného čtvrtého alba "Luminous". Potvrdí na něm The Horrors pověst mistrů žánrových převleků? První ochutnávka z desky napovídá, že ano. Tentokrát bychom si po garážovém gothic punku, zakouřeném post-punku a psychedelických výletech do shoegaze výšin mohli zatancovat v retro outfitech.

Nahrávka by měla vyjít 5. května a bude obsahovat deset skladeb. „Z vydání tohoto alba se těším uplně nejvíc. Myslím, že by bylo zavádějící říci, že na něm je více kytar nebo více syntetizátorů, protože polovina kytar zní jako syntetizátory. Myslím, že podle správnosti bych měl říct, že je tam víc všeho", uvedl zpěvák kapely Faris Badwan v rozhovoru pro britský týdeník New Musical Express (NME).

Seznam skladeb alba Luminous

01. Chasing Shadows
02. First Day Of Spring
03. Se Now You Know
04. In And Out Of Sight
05. Jealous Sun
06. Falling Star
07. I See You
08. Change Your Mind
09. Mine and Yours
10. Sleepwalk


The Horrors se na hudební scéně pohybují od roku 2005. Debutovali albem "Strange House" (2007), po kterém následovaly nahrávky "Primary Colours" (2009) a "Skying" (2011). S třetí studiovou deskou obsadili pátou příčku v UK Chart, což je jejich zatím nejlepší umístění v tomto žebříčku.

Na kontě mají také "The Horrors EP" (2006) a EP s názvem "Shadazz" (2008).

Text - zdroj: NME.com

Související:

The Horrors zveřejnili další skladbu z chystaného alba