Jdi na obsah Jdi na menu

The Killers zveřejnili skvělý videoklip k písni The Man

2. 7. 2017

the-killers_2017.jpgThe Killers (foto - zdroj: thekillersmusic.com)

The Killers na nás tento podzim po dlouhých pěti letech vybalí novou studiovou desku. Volba pilotního singlu padla na odlehčenou hitovku „The Man”, která se nyní dočkala vizuálu. A jak je již u The Killers zvykem, na klipu si opět dali záležet.

Ve videoklipu se z lasvegaského kvarteta objeví pouze frontman Brandon Flowers, který se převtělil hned do pěti chlapáckých charakterů. Sledovat tak můžeme osudy zlomeného kaskadéra, osamělého rockera, hazardem posedlého kovboje, uhlazeného lva salónů i kabaretního zpěváka.

Dámy mají tím pádem o podívanou postaráno, protože Flowersovi to jako obvykle sekne. Navíc Brandon přidává nefalšované herectví, když se do svých rolí skutečně vkládá. Obrazově představuje klip poctivé filmařské řemeslo, a i když se příběhově nejedná o nic strhujícího, díky atraktivním lokacím a hlavnímu protagonistovi nenudí.

Pár měsíců před vydáním alba „Wonderful Wonderful” již The Killers naplno roztáčejí obrátky propagace pátého studiového počinu. Kromě nového videa se kapela minulý víkend překvapivě ukázala na festivalu Glastonbury, kde odehrála utajený set.

Vystupovat budou The Killers na několika vybraných festivalech také v následujících dnech. Největší pozornost se poté upíná na vyprodanou show v londýnském Hyde Parku v rámci série koncertů „British Summer Time”.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Král