Jdi na obsah Jdi na menu

The Rolling Stones avizují novou desku videoklipem k písni Angry

8. 9. 2023

the-rolling-stones.jpgThe Rolling Stones (foto: Mark Seliger)

The Rolling Stones vydají nové album. Bude se jmenovat „Hackney Diamonds” a dočkáme se ho 20. října. Kapela oznámení doplňuje oficiálním videoklipem k singlu „Angry”, v němž hraje Sydney Sweeney, známá například ze seriálu „Euforie”.

První kolekce autorského materiálu od osmnáct let starého počinu „A Bigger Bang” obsahuje dvanáct songů, nahraných zbývajícím triem Mick Jagger, Keith Richards a Ronnie Wood. Bicí bubeníka Charlieho Wattse, zemřelého v roce 2021, budou slyšet alespoň ve dvou písních, natočených během session v roce 2019. O bicí v ostatních skladbách se postaral Steve Jordan, který Charlieho Wattse po jeho skonu nahradil na pódiu a který už od osmdesátých let úzce spolupracuje s Keithem Richardsem v jeho bočních projektech.

Zaujmou i jména hostů, které si The Rolling Stones přizvali. Jsou mezi nimi Elton John, Stevie Wonder, Paul McCartney nebo popová zpěvačka Lady Gaga. O produkci nahrávky „Hackney Diamonds” se postaral o dvě generace mladší Andrew Watt, který v rockovém světě zaujal produkcemi posledních desek Ozzyho Osbourna, Iggyho Popa či Eddieho Veddera.

Mick Jagger přitom v červenci oslavil už osmdesáté narozeniny a Keitha Richardse tohle jubileum čeká v prosinci.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář