Jdi na obsah Jdi na menu

The Valentines v novém videu bojují proti depresi tancem a krávami

8. 2. 2023

the-valentines.jpgThe Valentines (foto - zdroj: facebook.com)

V loňském roce soutěžila o eurovizní přízeň královéhradecká skupina The Valentines. Do užšího výběru se sice nedostala, ale příliv nových fanoušků jí to zajistilo. Nyní se formace připomíná roztančenou skladbou „This Thing Called Love”.

V singlu se závanem osmdesátek muzikanti bojují s depresí a existenční krizí svým typickým naivním humorem. Zpívají vesele o neveselých věcech.

„Písnička je o vyrovnávání se s depresí, dospíváním a existenční krizí, ale taky o nešťastném skrývání všech problémů v lásce, což rozhodně není zdravé a správné řešení,” popisuje Honza Doležal. O produkci songu se postaral společně s Filipem Vlčkem.

Videoklip natočil teprve osmnáctiletý Mára Štochl alias Marble a kromě samotné kapely s tančícím frontmanem v něm hrají hlavní roli krávy. Výsledek staví na kontrastu juchavého tance a poklidně přežvykujícího dobytka. „Myslím, že už si docela držíme takový náš klasický artový vintage look a zároveň balancujeme na hraně naivního humoru. Přesně ten humor, kdy lidé neví, jestli to myslíme vážně, nebo víme, že to vypadá vtipně, je to, co máme nejradši,” dodává Honza Doležal.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář