Jdi na obsah Jdi na menu

The Veronicas ohlašují nové album zdařilým klipem k songu Perfect

4. 11. 2023

the-veronicas_photo_zac-bayly.jpgThe Veronicas (foto: Zac Bayly)

The Veronicas strávili nějaký čas ve studiu a po dvou letech se vracejí s novým materiálem. Deska „Gothic Summer” vyjde začátkem roku 2024 a půjde o šestou řadovou nahrávku těchto oblíbených australských hudebnic.

„Měly jsme to štěstí, že jsme na začátku kariéry byly úspěšné a dvanáct let jsme intenzivně koncertovaly po celém světě. Dát si pauzu a žít život byl pro nás nezbytný krok. Teď se nemůžeme dočkat, až se znovu spojíme s lidmi, kteří milovali naši muziku, když jsme všichni společně vyrůstali,” svěřily se sestry.

Mimo jiné představily singl „Perfect”, nefalšovaný kousek popové hudby s punkovým nádechem, který jako by přikyvoval podobným kapelám, jimž kyne Olivia Rodrigo, a zároveň zdůrazňoval kořeny The Veronicas. Mimochodem, za bicími ve studiu seděl Travis Barker z Blink-182.

„‚Perfect’ je milostný dopis našemu mladšímu a současnému já. Dokonalost má pro každého jiný význam. Sociální média změnila způsob, jakým spolu komunikujeme. Chceme jen všem připomenout, aby se posílili a osvobodili svou mysl. Všichni nakonec zemřeme. Proto musíme žít především sami se sebou a mít se rádi,” dodávají dvojčata.

V doprovodném videoklipu pojaly Lisa a Jessica Origliassovy svůj návrat opravdu netradičně: hrají v garáži. Na tom by nebylo nic divného, to by ovšem po jedné ze sester nesměli lézt pavouci. Po celou dobu se navíc na obě sypou zlaté konfety.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář