Jdi na obsah Jdi na menu

Thom Artway a Markéta Irglová mají nový společný duet Na vlnách

21. 4. 2023

marketa-irglova_a_thom-artway.jpgThom Artway a Markéta Irglová (foto - zdroj: facebook.com)

Spojení Thoma Artwaye s Markétou Irglovou začíná být standardním jevem. Poprvé spolu tito osobití hudebníci spolupracovali už v roce 2016 na skladbě „Time To Think It Over” z písničkářovy debutové desky „Hedgehog”. V poslední době pak následovalo několik společných vystoupení a teď si Tomáš Maček přizval svou kolegyni do singlové novinky „Na vlnách”.

Pravda, nejedná se o plnohodnotný duet, rodačka z Valašského Meziříčí zde nazpívala jen back vokály, je to ale právě její křehký hlas v pozadí, který výsledku přidává na intimitě.

„Píseň ‚Na vlnách’ ztělesňuje pocity, které se ve mně den co den mísí. Je to zkrátka nekonečný koloběh života a zároveň snaha o jeho přijetí. I když se snažím víc ‚svítit’, je v pořádku taky někdy ‚zhasínat’,” vysvětluje autor, kterému s textem pomáhala Patricie Fuxová.

Song začínající v typicky artwayovsky melancholickém tempu se postupně aranžérsky rozvíjí až v možný rádiový hit. „Když miluješ a sníš, táhne tě to výš,” pějí oba interpreti s patřičným nasazením před závěrečným vyvrcholením. Z česky zpívaných singlů, které Thom Artway vydává v posledních dvou letech, se tento zdá být tím nejzdařilejším.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář