Jdi na obsah Jdi na menu

Thom Artway se pouští v novém videoklipu do tanečních kreací

12. 4. 2022

thom-artway.jpgThom Artway (foto - zdroj: facebook.com)

Ty tam jsou doby, kdy se Thom Artway vyhýbal češtině a měl obavy z tance. V novince „Buď se mnou” zapojuje obojí. Po loňském songu „Nezapomenout”, který se vázal ke vzpomínce na milovanou osobu, nyní sází na úplně jiný kalibr.

Skladba vzešla ze staronové spolupráce s producentem Lukášem Chromkem. „Tentokrát jsme se snažili najít zase o něco jiný zvuk, než na jaký jsou u mě posluchači zvyklí. Píseň reflektuje moje pocity z období, kdy bylo kvůli pandemii všechno zavřeno. Dny, kdy jsem nevěděl, jestli se v dohledné době budu moct sejít s lidmi na koncertě, nebo je strávím v jakési nejistotě doma. A že se nebudu moct věnovat činnosti, která mě stoprocentně naplňuje. S druhou slokou ale do skladby vstupuje naděje a posílá ji do optimistické roviny,” říká zpěvák.

Roztančený klip režiséra Ondřeje Kudyna vyjadřuje dva extrémy - nudu a zároveň obrovskou euforii, které tematicky čerpají z obsahu songu. Zajímavostí tohoto z části tanečního videa je, že Thom Artway nikdy nechodil do tanečních, přitom působí uvolněně. A ta retro kavárna má opravdu šmrncovní styl.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková