Jdi na obsah Jdi na menu

Thom Artway složil pro svou milou romantickou baladu Caroline

3. 9. 2020

thom-artway.jpgThom Artway (foto - zdroj: facebook.com)

Thom Artway je romantik každým coulem. Před více než rokem složil píseň pro svou lásku, kterou tímto požádal o ruku. Poslední srpnový víkend se sliby proměnily v činy. Karolínu pojal za ženu a romantické vyznání oficiálně vydal.

Skladba „Caroline” vznikla již před více než rokem a prvním posluchačem, který ji slyšel, byla právě Thomova nastávající. „Touto písní jsem žádal o ruku. Vydat ji den po svatbě byl tedy logický krok. Není ani tak o oznámení této události, spíše o radosti a vděčnosti z protnutí našich cest,” svěřil se autor. Produkce a nahrávání se ujal zkušený Dušan Neuwerth. „Na textu jsem dělal s Alasdairem Bouchem, s nímž spolupracuji už od mé desky ‚All I Know‛. S Dušanem Neuwerthem jsem přišel do styku poprvé a byla to krásná spolupráce,” pochvaluje si Thom Artway.

Song opět ukazuje, že v jednoduchosti je krása. Thom Artway ho totiž natočil bez jakýchkoliv samplů, pouze za přispění houslisty Adama Pakosty, klarinetisty Vojtěcha Nýdla a Filipa Nebřenského s tubou a flétnou. Výsledek navíc není prvoplánový, ale nenápadně naznačuje, že oba novomanželé mají hodit minulost za hlavu a začít se soustředit na společnou budoucnost. Baladu doplnil ilustrací Luke Tomski, který je i autorem přebalu Thomova debutu „Hedgehog”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková