Jdi na obsah Jdi na menu

Trio Vök láká na nové album energickým songem Headlights

25. 8. 2022

vok.jpgVök (foto - zdroj: facebook.com)

Islandská skupina Vök se před několika dny podělila s fanoušky o singl „Headlights” a zároveň oznámila vydání třetí autorské desky. Eponymní nahrávka spatří světlo světa 23. září u vydavatelství Nettwerk.

„Headlights” je nejnovější ochutnávkou po písních „Illuminating”, „Miss Confidence”, „Lose Control” a „Stadium”, které na připravovaném studiovém albu rovněž uslyšíte. Kolekce naváže na loňské EP „Feeding On A Tragedy, Part 1” a hlavně na oceňovanou desku „In The Dark” z roku 2019, jež kapela stvořila ve spolupráci s producentem Jamesem Earpem.

„‚Headlights’ je skladba o zamilovanosti a o tom, že tenhle stav může být jako rychlá jízda v autě bez volantu. Je to píseň o tom, že se do někoho zamilujete, aniž byste to chtěli, a že nechápete, co se vlastně děje. Měli jsme pocit, že dostat se do něčích světlometů zní jako dobré přirovnání,” říká o songu frontmanka Margrét Rán Magnúsdóttir.

Výsledkem je experimentální popová letní hymna s optimistickou melodií a upřímným textem o vzrušující vichřici, kterou může způsobit láska.

Text - zdroj: musicserver.cz/Karena Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář