Jdi na obsah Jdi na menu

V novém klipu Davida Kollera vystupují i jeho manželka se synem

2. 7. 2024

david-koller.jpgDavid Koller (foto: Angelika Špicarová)

Svou zatím poslední desku „LP XXIII” orámoval David Koller různými oceněními, nyní ale už nastal čas představit novinku „Stejný”. A stejný to naštěstí není.

Zpěvák přichází zase s něčím trochu jiným a velmi povedeným. Jde o niternou srdcovku na první poslech - a vlastně i pohled. Za hudbou a textem stojí skladatel Jan Vávra a zpěvák Marcell, produkci měl na starosti Lukáš Chromek a mix udělal Filip Vlček.

„Písnička, kterou mi kluci přinesli, mě od začátku bavila. Nebudu říkat, o čem je. Bylo by fajn, kdyby si to každý našel sám. Já mám osobně skoro pokaždé jinou náladu, pocity, když ji hraji nebo poslouchám. V tom je, myslím, její kouzlo,” popisuje David Koller.

Skladbu doprovází video ve stylu Formanových raných filmů od režiséra a kameramana Marka Blisse ACS. V dokumentární podobě zachycuje momenty z jednoho setkání či oslavy. Díky tomu vše působí nehraně a přirozeně. V černobílém snímku interpreta obklopují přátelé, ale hlavně rodina, milovaná žena a junior, který po tátovi usedá rovněž za bubny. Zdá se tedy, že jablko nepadlo daleko od stromu.

„Hlavním motivem videoklipu je, že to nejdůležitější v životě je mít kolem sebe lidi, které máte rádi a kteří mají rádi vás. Chtěl jsem zachytit i druhou stránku. Jin a jang, samota versus přátele, sdílení radosti versus tíha samoty,” poodhaluje svůj záměr Mark Bliss ACS.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář