Jdi na obsah Jdi na menu

V novém videoklipu zpěvačky Anny K. je láska vzácnější než sůl

22. 9. 2022

anna-k..jpgAnna K. (foto: Angelika Špicarová)

Anna K. patří k naprostým stálicím českého rádiového éteru. Po úspěchu předloňského hitu „Na malou chvíli” si také aktuální singl „O Tobě i o mně” vede v žebříčku hranosti velmi dobře. Na obou přitom spolupracovala s americkým producentem Chrisem Lordem-Algem, držitelem několika cen Grammy.

Nyní se song inspirovaný zpěvaččiným skutečným vztahem konečně dočkal i své vizuální podoby. Tu má na svědomí Ondřej Kudyn, scénář napsal Ondřej Brejška.

Interpretka a její životní partner Tomáš Vartecký přenechali hlavní role Kláře Miklasové a Tomášovi Krutinovi, kteří si zahráli jejich o pětadvacet let mladší já, a zvládli to velmi věrohodně. Videoklip má typicky letní atmosféru. Partička mladých lidí v něm vyráží na výlet do lomu Homolák. Vidíme je běhat v poli, bavit se u táboráku a při koupání v oblečení, nechybí ani úsměvem končící rvačka. Dýchá z toho pohoda i lehká nostalgie, podpořená zpěvným refrénem: „Láska, ta se nerozpouští, je vzácnější než sůl.”

„Singl ‚O Tobě i o mně’ je inspirován naším společným životem, ale také příběhy lidí okolo nás. Není tedy úplně doslovně o nás dvou, ovšem je prostě o úžasné síle něčeho tak křehkého, co vzniklo před pětadvaceti lety a přežilo všechny překážky a úskalí, jež život přináší. Jsme stále spolu a milujeme se, jako kdybychom spolu začali chodit právě včera,” říká Anna K. a dodává: „Je to příběh kohokoliv, kdo se v něm najde. Jak to ale opravdu vše bylo na našem začátku, víme jen my dva a necháme si to jen pro sebe. Tohle prostě berte jako film.”

Povedené video si vyžádalo i jednu oběť v podobě zpěvaččina přívěsku, který kdysi dostala od Tomáše Varteckého a který je v klipu také vidět. Nešťastnou náhodou totiž tento dárek při natáčení spadl do vody a zůstal na dně lomu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář