Jdi na obsah Jdi na menu

V novém Vladisově songu skvěle rapuje Celeste Buckingham!

19. 4. 2016

vladis-celeste_buckingham-2016.jpgVladis feat. Celeste Buckingham (foto - zdroj: facebook.com)

Slovenský rapper Vladis vydá už za měsíc nové album „Generácia II Kalašnikov”. Aby nám zkrátil čekání, servíruje singl „Taký nejsom (Hate Song)”, v němž hostuje i úspěšná zpěvačka Celeste Buckingham. Ta byla premiérově postavena do role rapperky a je nutno uznat, že úkol zvládla dokonale.

Vladise a Celeste Buckingham dal dohromady jejich společný producent Martin Maxo Šrámek. Skladba má v sobě jakýsi indický nádech, který ve spojení s přízvukem, který dává Celeste, zní úchvatně. Text skladby se točí kolem tématu spojeného s předsudky ve společnosti.

„Chtěli jsme ukázat náš nadhled nad škatulkování a předsudky a také trochu ironicky vyzvat k větší toleranci,” popsal song Vladis.

K tomu Celeste dodává: „Každý z nás má své předsudky, i když sami sobě i ostatním tvrdíme, že nesoudíme lidi podle vzhledu. S Vladisem jsme se rozhodli, že je třeba ukázat tuto stránku, která je v každém z nás.”

Režie klipu se ujal Michal Nemtuda, který má na svém kontě například vizuál pro Majka Spirita. Těšit se můžete na záběry, kdy duo rapuje kolem ohně nebo při neonových světlech. Celkově klip působí velmi živě a poklonu si určitě zaslouží Celeste i za svůj herecký výkon namyšleného hejtra.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jiří Macenauer