Jdi na obsah Jdi na menu

Vítěz SuperStar Adam Pavlovčin aka ADONXS představil nový klip

1. 9. 2022

adam-pavlovcin.jpgAdam Pavlovčin aka ADONXS (foto: Kubo Križo)

Všestranně talentovaný Adam Pavlovčin, vítěz posledního ročníku SuperStar, ví, jak na sebe upozornit, a to nejenom po pěvecké stránce a svým vnímáním hudby jako celku, ale také svým vzezřením. Ne že by vypadal jinak než jiní mladí muži v tomto věku, ale rád svým oblečením provokuje, přičemž se netají svou příslušností k LGBTQ+ menšině.

Pod pseudonymem ADONXS vydal svůj druhý singl. Ten je navíc součástí dvojdílného celku. „Game” je tedy první částí a diváky zavede do pomyslného světa panenek.

„Jde o taneční skladbu s ne úplně veselým textem. ‚Game’ je pro mě hra, kterou mnoho z nás hraje dennodenně. Hra, v níž se umělec ocitne, když vstoupí do světa šoubyznysu, stejně jako hra, která se často objevuje v partnerském a intimním životě. Velmi snadno se stáváme něčí hračkou, něčí panenkou a je náročné najít hranici mezi tím, co chceme my, a tím, co po nás vyžaduje okolí. Taková hra s námi dokáže někdy pěkně zamést,” říká Adam Pavlovčin.

Jedná se o velmi ambiciózní píseň se světovým zvukem, který trochu připomíná The Weeknda a jeho „Blinding Lights”. Snímek je dost pestrý a nekompromisní, ADONXS se nebojí odvážných záběrů, v nichž třeba líbá muže. Na videoklipu spolupracoval asi padesátičlenný tým, který coby režisér vedl Jiří Horenský, za kamerou stál Stephan Muhlay. Účinkují tu mimo jiné i herci ze seriálu „Pán profesor”, jenž běží na slovenské televizi Markíza.

Adam Pavlovčin s nimi určitě nesplývá, je uhrančivý, uplatňuje i své taneční dovednosti a jeho hlasový fond je hodně podmanivý. Do očí bijí jeho módní kreace, které jsou na muže trochu nezvyklé, ale ve výsledku nabízí video na místní poměry netradiční zážitek hodný MTV.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář