Jdi na obsah Jdi na menu

Vokální skupina Pentatonix zveřejnila klip k písni Thank You

2. 12. 2020

pentatonix.jpgPentatonix (foto - zdroj: facebook.com)

Pentatonix vydali v polovině listopadu další vánoční album. A i když se deska s názvem „We Need A Little Christmas” skládá hlavně z převzatých skladeb, září mezi nimi originální kompozice „Thank You”.

Formace v ní děkuje všem, kteří ten letošní rok udělali ostatním alespoň o trochu hezčí. A nemyslí tím zdravotníky a podobně, jak by se dalo čekat, ale právě blízké lidi, které má každý okolo sebe.

Scott Hoying si tentokrát na sebe nevzal jen sólo, ale posadil se i ke klavíru, takže stejně tak nemůže chybět ani jeho kolega Kevin Olusola na cello. Zbytek skupiny se jen jemně připojuje vokálními okrasami. I když se do toho Pentatonix umějí pořádně opřít, v této písni se dokázali udržet na uzdě, čímž se z ní stalo opravdu krásné a upřímné poděkování.

Videoklip ukazuje členy kapely, jak slaví Vánoce, zpívají u klavíru nebo stavějí sněhuláka. K obsahu songu se pak obrací pár televizních záběrů na obyčejné rodiny, které spolu různým způsobem prostě jen tráví čas.

„Thank You” ukazuje, že Pentatonix rostou i coby autoři originálních písní, a tak se 12. února příštího roku, kdy vyjde jejich druhá řadová nahrávka s původními skladbami nazvaná „The Lucky Ones”, máme určitě na co těšit.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek