Jdi na obsah Jdi na menu

Voxel natočil videoklip k bilancující písni Život je krásný

5. 1. 2022

voxel_foto_angelika-spicarova.jpgVoxel (foto: Angelika Špicarová)

Tytam jsou doby, kdy za skladbami pro Voxela stál Pokáč, už si je dávno píše sám. Také mu táhne na třicet, a tak začíná pomalu rekapitulovat, nejen svoji kariéru, ale i život celkově. Dnes je hlavou rodiny a už nepotřebuje obrážet svět jako dřív.

Hudbu k songu „Život je krásný” složil, když mu bylo devatenáct, ale text musel trochu uzrát a zpěvák ho dodělal až ve svých devětadvaceti letech. Není to nějaká sluníčkařina, jak by se mohlo na první pohled zdát. Ve slokách muzikant spíš polemizuje nad tím, co přináší přibývající věk, kdežto v refrénu se to snaží odlehčit.

„Je o děsu ze stárnutí, z toho, jak člověk přebírá zodpovědnost za svůj život mířící k poločasu a už se necítí jako za mlada,” vysvětluje Voxel.

K singlu vznikl vizuálně velmi pestrý klip. „Vymyslel jsem si jednoduchý a přitom časově náročný koncept. Natáčeli jsme dohromady asi půl roku - Česká republika, Tenerife. Uvnitř, venku, v bazénu, u moře nebo na horách. Jde o můj časově asi nejnáročnější videoklip, o to větší z něj mám radost,” dodává Voxel.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková