Jdi na obsah Jdi na menu

Vypsaná fiXa má v novém videu Lukáše Pavláska nebo Adélu Elbel

18. 11. 2022

vypsana-fixa.jpgVypsaná fiXa (foto: Angelika Špicarová)

Pardubická formace Vypsaná fiXa točí jeden klip za druhým. Nejnovějším přírůstkem do její videografie je vizuál k písni „Kouřící miminko”.

Song pochází z desky „Kusy radosti”, kterou kapela vydala v první polovině roku. „‚Kouřící miminko’ je svižná, lehce bláznivá píseň a běh coby hybný leitmotiv k ní parádně sedí. Dokonce mi dost lidí sdělilo, že si tuhle skladbu přidává do svého hudebního běžeckého playlistu. A tak se mi režisérův nápad hned od začátku líbil, protože jsem si vzpomněl přesně na tuto zpětnou vazbu,” svěřil se frontman Márdi.

„Skvělé bylo i to, že videoklip se točil takříkajíc na domácí půdě, takže je to i určitý hold Pardubicím a třeba tím podpoříme turistický zájem o naše město. Ostatně všichni herci se shodli, že je Pardubice příjemně vizuálně překvapily a že vůbec nečekali, že je to u nás takhle pěkný. Navíc nám dokonale vyšlo i počasí a vše se podařilo natočit za jediný den,” dodal Márdi.

O Márdim je známo, že rád běhá, jeho však ve videu běhat neuvidíte. Běžce, kterým jde o všechno, ztvárnili Michal Dalecký, Adéla Elbel nebo Vanda Chaloupková, (alkoholové) občerstvení jim obstarával Lukáš Pavlásek. Během onoho dne naběhali prý až 20 km. A třeba Michal Dalecký se nechal slyšet, že nic nepodcenil, na roli se poctivě připravoval a měsíc před natáčením denně běhal. Režie se ujal Martin Přívratský. Použil 360° kameru a vytvořil povedený, jednoduchý a vtipný snímek.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář