Jdi na obsah Jdi na menu

Walkmanz pokřtili debutové album a představili další klip

26. 3. 2020

walkmanz.jpgWalkmanz (foto - zdroj: helpmusic.cz)

Kapela Walkmanz, která nedávno virtuálně pokřtila v přítomnosti herce Jiřího Mádla svůj debut nazvaný „Mono”, nyní zveřejnila i videoklip k druhému singlu „Spoutej”.

Desku „Mono” pokřtili Walkmanz 20. března po Skypu, virtuálním kmotrem jí byl výše zmíněný Jiří Mádl. Nahrávka obsahuje celkem osm skladeb, z nichž se dočkal klipu song „Až přijde láska”, který bodoval na předních příčkách hitparády IFPI, a teď také singl „Spoutej”.

„Vybírali jsme asi z dvanácti písní. Ty, jež se nedostaly na album, si necháme na živé koncerty, až tedy někdy nějaké budou. Ono je to vůbec celkově komické. Nebo snad tragikomické. Jsme formace, která byla označena za superkapelu, vydala desku, je v nominaci na objev roku v anketě Žebřík, vyhrála objev roku v anketě časopisu Rock&Pop a ještě ji nikdy nikdo neviděl a neslyšel hrát naživo,” uvedl Thom Fröde, zpěvák skupiny.

Celé album „Mono” (k poslechu zde) je v čestině a jediným hostem na něm je Zofie Dares z kapely Mydy, která se podílela svým zpěvem na skladbě „Zpátky za tebou”.

Video k songu „Spoutej” natočil Michal Havlíček, autorem hudby je René Rypar a text napsal Lukáš Dvořáček.