Jdi na obsah Jdi na menu

We Are Domi doplnili zdařilý nový song netradičním videoklipem

29. 3. 2024

we-are-domi.jpgDominika Hašková (foto: Angelika Špicarová)

Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedeným singlem „Love Every Part Of It”. V textu se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve vztazích i v životě obecně.

„Společně s kamarády, kterým není ani třicet, občas zažíváme záblesky obav, že nefungujeme podle společenských očekávání jak v lásce, tak v práci. Každý ale máme nějakou životní dráhu a neměli bychom se porovnávat s druhými a spíše jet ve svém tempu. A hlavně být šťastní. Prostě dělat, co je pro nás správné, a ne to, o čem ostatní říkají, že je správné,” shrnuje poselství skladby zpěvačka mezinárodní formace Dominika Hašková.

Píseň doprovází netradičně natočený videoklip režiséra Ruye Okamury. Krásně se na něj kouká, působí totiž jako ukázka z nějakého filmu.

„S kameramanem Tomášem Štastným jsme zvolili neortodoxní způsob snímání, který sleduje jednu kapitolu v životě Domi zdánlivě v jednom záběru, a vytváří tak pocit lineárního průběhu času. Kamera byla po celou dobu na jednom místě a točila se pomocí motion controlu, který nám umožnil odehrát každou situaci zvlášť a v post produkci je spojit dohromady. I když pocitově je klip minimalistický, byl extrémně náročný při natáčení a postprodukci. Po každém záběru jsme předělávali interiér karavanu, střídali se do toho rozličné světelné atmosféry, nastaly různé technické problémy, a tak jsme nakonec byli na place 18 hodin,” komentuje úskalí natáčení Ruy Okamura.

Singl zvukově i vizuálně dosahuje světové úrovně. Navíc „Love Every Part Of It” působí vřele, ne tak chladně jako předchozí tvorba kapely. Čiší z něj opravdovost.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář