Jdi na obsah Jdi na menu

We Are Domi představili rebelsky stylizovaný klip k novince FU

18. 4. 2023

we-are-domi.jpgDominika Hašková (foto: Angelika Špicarová)

Česko-norské formaci We Are Domi po loňské účasti na Eurovizi vyšlo debutové eponymní EP. Mezi šesticí songů je kromě soutěžního hitu „Lights Off” také skladba „FU”, k níž kapela zveřejnila videoklip.

Základ písně vznikl na Songwriting Campu CZ ve spolupráci se švýcarským producentem Tomem Oehlerem a berlínským písničkářem Manuelem Eltem. „‚FU’ vybízí posluchače, aby se postavili sami za sebe a nechali toxické vztahy i situace za sebou. Díky syrové energii a odvážnému textu je to naše nejvýraznější skladba na EP. Měli by si ji poslechnout všichni fanoušci electropopu, kteří hledají úderný song,” vzkazuje frontwoman Dominika Hašková.

Za zkratkou „FU” hledejte výstižné „Fuck you” a asi nebudete překvapení, že téma se týká rozchodu. Zpěvačka si hraje s hlasem a střídá jeho polohy, závěr obsahuje nezvykle i rapové prvky.

O klip se postarali režisér Jindřich Soukal, kameraman Vojtěch Sysel a kreativec Jakub Zeman. Dominika Hašková se v něm snaží být za nezávislou rebelku, ať už v kanceláři, v prostorách metra či v menším obchodě s potravinami. Výsledek ale není natolik výrazný a originální, aby utkvěl v paměti.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář