Jdi na obsah Jdi na menu

Within Temptation slaví Halloween stylovým klipem k songu Rituál

31. 10. 2023

013---within-temptation.jpgWithin Temptation (foto: Angelika Špicarová)

Within Temptation doprovázejí vydání nového alba „Bleed Out” dalším videoklipem. Vybrali pro něj skladbu „Ritual” a v čase svátku všech svatých jej pojali hororově, až z toho je patrně nejkrvavější vizuál jejich kariéry. Byť krev a násilí jsou pouze animované, kapela si v předání poselství písně nebrala žádné servítky.

„Je to sexuální skladba o svádění a převzetí moci ženou ve světě ovládaném muži,” přibližuje zpěvačka Sharon den Adel, dle které je klip inspirovaný upírským hororem „Od soumraku do úsvitu”. „Vždycky jsme na Halloweena chtěli udělat hororově laděné video a tenhle song představoval dokonalou příležitost.”

Píseň „Ritual” je na desce prosáknuté politickými tématy jednou z těch lehčích skladeb, zároveň však videoklip odkazuje na některé reálné případy sexismu jako byla například kauza trenéra španělské ženské fotbalové reprezentace, který po vyhraném utkání políbil jednu ze svých svěřenkyň.

„Klip ukazuje, jak by to mohlo vypadat, kdyby se nějaká drsňačka rozhodla taky pěkně drsně bránit. Připravte se na krev, násilí, upíří tesáky a srandu. Veselého Halloweena všem!”

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář