Jdi na obsah Jdi na menu

Wolf Alice lákají na novinku energickou vypalovačkou Yuk Foo

23. 6. 2017

wolf-alice-2015.jpgWolf Alice (foto - zdroj: GoOut.cz)

Už letos na podzim se britští Wolf Alice pokusí navázat na fantastický úspěch, který zaznamenali v roce 2015 s debutem „My Love Is Cool”. Novinka „Visions Of A Life” vyjde 29. září a posluchačům představí dvanáct skladeb.

Na nahrávání se společně s čtyřčlennou formací podílel producent Justin Meldal-Johnsen (poslední dvě alba M83 nebo aktuální řadová deska Paramore). Kapela již představila první singl „Yuk Foo”, jenž značí posun k tvrdšímu a punkovějšímu zvuku. Zpěvačka Ellie Rowsell nicméně prozradila, že dělat si podle něj představy o celém počinu by bylo scestné.

„Deska je celkem různorodá. Myslím, že pro začátek jsme chtěli přijít s něčím hlasitým, tak jsme si vybrali Yuk Foo. Ostatní skladby jsou ale celkem odlišné,” sdělila Ellie Rowsell v rozhovoru pro NME.

Tracklist „Visions Of A Life”, postupně odkrývaný i s úryvky textů na Instagramu skupiny, vypadá následovně: „Heavenward”, „Yuk Foo”, „Beautifully Unconventional”, „Don't Delete The Kisses”, „Planet Hunter”, „Sky Musings”, „Formidable Cool”, „Space & Time”, „Sadboy”, „St. Purple & Green”, „After The Zero Hour”, „Visions Of A Life”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Simona Knotková