Jdi na obsah Jdi na menu

Wolf Alice natočili video k výbušné skladbě Play The Greatest Hits

15. 7. 2021

wolf-alice_2018.jpgWolf Alice (foto - zdroj: fource.cz)

Třetí řadová deska „Blue Weekend” vyšla teprve před měsícem, ale již stihla zařadit Wolf Alice do top 10 nejrůznějších žebříčků a zároveň je považovaná za jejich dosud nejlepší výtvor. Ke každému songu navíc vznikají videoklipy, tvořící celistvý snímek rozdělený do jedenácti kapitol. Nejnovějším pokračováním je klip k písni „Play The Greatest Hits”.

Když parta kolem Ellie Rowsell dostala za své druhé album „Visions Of A Life” Mercury Prize, její členové si zavtipkovali, že jsou moc popoví pro rock a moc rockoví pro pop. Pustíme-li si však letošní kolekci, je hned po pár skladbách jasné, že jinak to tahle kapela ani neumí.

Stejně jako u všech dalších videí k „Blue Weekend” i tady na režisérskou židli usedl Jordan Hemingway. Tentokrát nás zavádí do malého klubu, v němž londýnská čtveřice hraje právě song „Play The Greatest Hits”. Rozostřené záběry jsou pěknou vzpomínkou na nejrůznější koncertní sety a na chvíle, kdy po několika drincích na kuráž konečně vyrážíte doprostřed roztančeného davu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Kocáb