Jdi na obsah Jdi na menu

Zpěvačka Anna Julie Slováčková v novém videu ukazuje svůj Pokoj

18. 9. 2023

anna-julie-slovackova.jpgAnna Julie Slováčková (foto - zdroj: facebook.com)

Anna Julie Slováčková vydala po dvou letech od debutové desky „Aura” druhé album nazvané „Osudová”. Z něj představila singl „Pokoj”. Vznikl ze spolupráce s Honzou Vávrou, Kristiánem Komedie a Igorem Ochepovskym. Ač jde o pestrý a díky dechům rozverný kousek, přichází s velkým poselstvím.

„Je to doják. Nabádá nás, abychom čas od času každý navštívili uvnitř sebe ten svůj ‚pokoj’ - místo, kde je nám dobře a máme tam schované jen ty hezké zážitky, pravé kamarády a to, na čem nám záleží,” říká zpěvačka.

Song doprovází barevný klip, který, jak název skladby dává tušit, se odehrává v pokoji. Místnost se postupně zabydluje díky věcem a lidem, jež nám vplouvají do života, a tím ho dělají hezčí, stejně jako nábytek a barvy zútulňují holé prostory. Režie se ujal Martin Šesták.

Ve videu se objevují Aniččini přátelé z dětství, z divadla i televize, rodina, celá kapela, ale také fenka Jindřiška, kterou si umělkyně před časem vzala z útulku. Slůvko pokoj v sobě zároveň skrývá ještě jeden význam (hezká hra s češtinou) - klid, harmonii, balanc.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář